Ett Hem avataan yleisölle

Ett hem -museo aukeaa perjantaina 5.6. Haluamme museovierailujen sujuvan mahdollisimman miellyttävästi ja turvallisesti. Aukioloaikamme poikkeavat normaalista 3.6.-29.8. välisenä aikana. Olemme laatineet muutamia sääntöjä, joita toivomme kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvalliselle museokäynnille!

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT 3.6.–29.8.2020

Ett Hem on avoinna keskiviikosta lauantaisin klo 11-15. Museo on suljettu paitsi maanantaisin, tiistaisin ja sunnuntaisin, myös koko heinäkuun ajan.
Mahdollisista aukioloaikojen muutoksista ilmoitetaan erikseen.

OPASTUKSET JA TAPAHTUMAT

Kesän aikana ei järjestetä kaikille avoimia opastuksia eikä yleisötapahtumia. Sibelius-museoon voi varata yksityisiä opastuksia, jotka toteutetaan rajoittamalla ryhmien kokoa ja huolehtimalla turvaväleistä.

OHJEITA TURVALLISEEN MUSEOVIERAILUUN

PIDETÄÄN ETÄISYYTTÄ

Ota itsellesi tilaa ja anna sitä myös muille, kun liikut museossa, jonotat lippukassalle tai käytät muita palveluita. Me pidämme niin ikään turvallisen välimatkan sinuun.
• Lippua tai museokaupan tuotteita ostaessasi suosittelemme maksukortin tai lähimaksun käyttämistä.
• Pyydämme noudattamaan museosta löytyviä opasteita. Toivomme vierailijoiden kiertävän näyttelytiloissa opasteiden mukaisesti.
• Tarvittaessa rajoitamme museossa samanaikaisesti sisällä olevaa kävijämäärää. 
Ett Hem -museossa kävijämäärän yläraja on 30 henkilöä kerrallaan.

MUISTA HYVÄ KÄSIHYGIENIA

• Noudatathan hyvää käsihygieniaa. Tule museoon puhtain käsin, ja pese kätesi aina tarvittaessa tai käytä desinfiointiainetta.
• Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen.
• Katsoa saa muttei koskea – sääntö on tällä hetkellä erityisen tärkeä.
• Vältäthän turhaa pintojen koskettelua.

Kiinnitämme erityistä huomiota henkilökunnan käsihygieniaan.

TULE MUSEOON VAIN TERVEENÄ

Olet tervetullut museovierailulle, jos tunnet itsesi täysin terveeksi. Mikäli olet sairastunut, pysyttelethän kotona siihen saakka, kunnes tervehdyt. Ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon.

SIISTIÄ JA PUHDASTA

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja puhtauteen kaikissa tiloissamme. Siivousta on tehostettu ja mm. ovenkahvat ja muut kosketeltavat pinnat sekä wc-tilat puhdistetaan nyt erityisen huolellisesti. Olemme myös vähentäneet interaktiivisia välineitä.  Ett Hem -museo seuraa valtioneuvoston virallista ohjeistusta koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Inlägget finns också på: Ruotsi